40º14'10.6"N 1º49'26.0"E
Telèfon
+34 93 894 26 00
Telèfon
Notícias

El Port de Sitges se llena de cinema y glamour en la fiesta inaugural del Festival

By 8 octubre 2018 julio 1st, 2020 No Comments

Por la alfombra roja del puerto pasaron nombres como Tilde Swinton, Juan Antonio Bayona, el actor Raúl Arévalo o la actriz Aida Folch entre de otros.

El Festival Internacional de Cine Fantástico de Cataluña ha dado el pistoletazo de salida a su 51 edición con la proyección de la película ‘Susipira’ y la posterior fiesta de Inauguración celebrada jueves en el Puerto de Sitges-Aiguadolç. Una cita que llenó el Puerto de cine y glamour con más de 500 invitados destacando la presencia de los actores de ‘Suspiria’ con Tilde Swinton al frente.

La presencia de l’actriu britànica al Port mereix un doble reconeixement ja que el mateix dia pel matí va perdre al seu pare, Swinton va declarar que havia estat a punt d’anular la seva presència al Festival però finalment va decidir anar-hi ja que tenia un compromís amb el cinema fantàstic de Sitges. Per la catifa vermella del Port de Sitges també van passar altres personatges destacats com el director Juan Antonio Bayona, l’actor Raúl Arévalo o l’actriu Aida Folch. També va estar present l’Alcalde de Sitges, Miquel Forns.

«Aquest any tenim, probablement, la programació més potent de cinema de gènere del món», ha assegurat Ángel Sala, director del festival, amb 33 propostes a concurs oficial, moltes més en les altres seccions, series, presentacions, xerrades i molt més que situen a Sitges com a epicentre mundial del cinema fantàstic i de terror.

¡SITGES FILM FESTIVAL!