El nou Club Nàutic Port de Sitges, presentat públicament el passat mes de juny, engega el nou curs amb una campanya de captació de socis. Per a poder ser membre oficial de l’entitat no cal pagar cap entrada ni quota anual. De moment, n’hi ha prou tenint ganes de formar-ne part i participar en les seves activitats. Els interessats poden sol·licitar més informació a través de l’adreça de correu electrònic info@cnportdesitges.com. Més endavant, tots ells rebran la informació corresponent per a concretar la seva admissió i la convocatòria per a celebrar una reunió informativa.

La primera junta directiva del Club Nàutic Port de Sitges està constituïda per Jordi Baijet com a president, Juan Antonio Güell com a vicepresident, Pau Soler com a secretari, Gabriel Sampol com a tresorer i Carlos Galarraga, Joan Anton Matas i David Vellet com a vocals. La seva intenció és, sobretot, dinamitzar la part esportiva i social del Port de Sitges.

Després d’uns mesos de posta a punt, la junta ja està treballant en la posada en marxa dels canals de comunicació propis i en la planificació de diferents activitats i esdeveniments afins als objectius de l’entitat. La primera cita serà el dissabte 21 de setembre a Roda de Barà (Tarragonès), amb una regata gastronòmica que també inclourà un sopar. Tots aquells que vulguin apuntar-s’hi han de notificar-ho el més aviat possible als representants del club.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies