El Port de Sitges-Aiguadolç celebra els dies 13 i 14 d’abril la “I Mostra d’Art Urbà” convertint-se així en el primer port de Catalunya que obre les seves portes a grafiters i artistes urbans per a omplir de color més de 90m2 de paret.

Amb el tema de fons, “El mar i Sitges”, cadascun dels sis artistes disposaran del cap de setmana (excepte diumenge a la tarda) per a completar les seves obres.

El Port de Sitges convida a tots aquells que ho desitgin a acostar-se per gaudir in situ i en directe del treball, la tècnica i la inspiració dels quatre homes i dues dones que han estat seleccionats per al concurs.

D’aquesta forma, el Port de Sitges pretén obrir una nova via a un art urbà sempre controvertit i fer-ho per primera vegada dins de les instal·lacions d’un port esportiu que molts encara consideren espais tancats només aptes per a navegants.

Durant els dos pròxims mesos tothom que vulgui podrà acostar-se a contemplar les sis obres per valorar i votar les que considerin millors. A més, entre tots els que participin en la votació, el port sortejarà un “pack gratis” d’una nit d’hotel + sopar en qualsevol dels seus dotze restaurants a peu de mar.

El Port de Sitges-Aiguadolç no només es un port d’entrada al mar sinó que també es una porta d’entrada a l’oci, la gastronomia i la cultura. Així ho demostren els ja clàssics “Concerts de Mitjanit” que se celebren ininterrompudament des de l’any 2004 amb artistes de talla mundial, els concursos de literatura i pintura o els curts de cinema a l’aire lliure. Sense oblidar que el Port també col·labora estretament amb el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya duent a terme el sopar d’inauguració i oferint el millor de la seva gastronomia a artistes nacionals i internacionals del món del cinema.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies