Com en anys anteriors i per aquestes dates, el Club Natació Sitges (CNS) organitzarà el proper Dissabte 5 gener 2019 la Travessia d’hivern i la Duatló infantil que es realitzen al Port de Sitges Aiguadolç.

Per aquest motiu i per seguretat, els informem que les proves de Duatló començaran a les 10:00 i a partir de les 11:30 es donarà inici a les proves de la travessa de natació, durant el temps en què els nedadors estiguin a l’aigua, la navegació pel canal comprès entre el moll d’espera ( P 13 ) i la torre de capitania estarà restringida fins que els nedadors surtin de l’aigua per la zona de la rampa, seran intervals curts i està previst que finalitzin sobre les 12:30.

En el mapa que adjuntem estan senyalitzades les zones per on es realitzaran les proves.

En aquest enllaç es pot tenir tota la informació relacionada amb la travessa.

http://www.cnsitges.com/travessia-dhivern-i-duatló-infantil

 

 

Zona de proves

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies