La inauguració dels Concerts de Mitjanit arranca una setmana plena d’activitats i dóna el tret de sortida a un mes farcit de cultura amb concerts, òpera, cinema i molt més que el Port ofereix gratuïtament al poble de Sitges.

Divendres 13 a les 23:30 h els nostàlgics, els amants de la música i els incondicionals del Quartet de Liverpool tenen una cita imprescindible al Port de Sitges amb el grup Scarbeats, que interpretaran les millors versions dels Beatles.

Dissabte 14 a les 23:30 h és el torn del grup Pop’N’Roll, una proposta musical que es mou entre les cançons més actuals i els clàssics del món del Rock Internacional (Maroon 5, Bruno Mars, Robbie Williams, U2…). Sens dubte podrem gaudir d’un gran concert de qualitat.

Dilluns 16 de juliol a les 20:00 h, amb motiu de la festivitat de la Verge del Carme, s’inicia la Festa del Carme amb la tradicional Processó Marinera i l’ofrena floral a la Mare de Déu del Carme, cantada d’Havaneres i que no falti el rom cremat.

Concerts de Mitjanit ofereix un total de tretze activitats que es duran a terme entre el 13 de juliol i el 14 d’agost a l’Auditori del Port de Sitges. Una programació gratuïta que omplirà un any més de cultura, color i música el Port de Sitges.

Podeu consultar tota la programació a Concerts de Mitjanait a la web del Port de Sitges

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies