Els actes s’inicien a partir de les 20h amb la processó de la Confraria Sant Elm, benedicció dels vaixells i ofrena floral a la Verge

Com cada any, amb motiu de la festivitat de la Verge del Carme al Port de Sitges-Aiguadolç i dins del marc dels Concerts de Mitjanit gaudirem d’una magnífica diada on tots els assistents gaudiran d’una de les tradicions marineres més populars, a partir de les 20h processó de la Confraria Sant Elm, benedicció dels vaixells i ofrena floral a la Verge. Posteriorment acollirem la cantada d’havaneres a càrrec del Grup Ultramar i s’oferirà a tots els assistents un magnífic rom cremat.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies