+34 93 894 26 00 info@portdesitges.com

Els visitants que s’apropin al port podran gaudir de catifes de flors, garlandes i rams entre d’altres elements decoratius que ompliran el recinte de color

Durant la Festa del Corpus de Sitges més de 300.000 clavells serviran per confeccionar les més de 35 catifes de flors que es podran veure per tota la localitat, i el Port de Sitges-Aiguadolç també participa en aquesta tradicional festivitat popular que se celebra del 2 al 10 de juny. La programació d’actes inclourà la decoració dels espais més emblemàtics de la població, la realització de tallers infantils, la celebració de ‘L’Ou com balla’, mostres de bonsais, mercat de flors o exposició nacional de clavells entre molts altres actes.

El Port de Sitges-Aiguadolç no vol faltar a tan important cita per a la localitat i en formarà part decorant les seves instal·lacions amb diferents motius florals com és característic de la Festivitat del Corpus. Els visitants que s’apropin al port podran gaudir de catifes de flors, garlandes i rams entre d’altres elements decoratius que ompliran el recinte de color fent honor a tan important celebració sitgetana.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies