Un any més el Port de Sitges-Aiguadolç ha estat guardonat amb la Bandera Blava, certificació de qualitat ambiental desenvolupat per FEE (Federació Europea d’Educació Ambiental) i gestionada per l’ADEAC (Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor). El reconeixement analitza la qualitat de les aigües de bany, la informació i educació ambiental, la gestió ambiental i seguretat i els serveis i instal·lacions, i des del Port de Sitges es treballa any rere any amb programes específics per millorar en tots aquests aspectes.

A Sitges també han estat guardonades les tres platges de Terramar, Sant Sebastià i Aiguadolç i els altres dos ports de la localitat. Aquest 2018 s’han reconegut amb la Bandera Blava 101 platges i 22 ports esportius de Catalunya.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies