+34 93 894 26 00 info@portdesitges.com

Els participants de la 60ª edició del Ral·li Barcelona-Sitges hna gaudit d’un pica-pica a la plaça del poblat mariner mentre els visitants contemplaven les joies automobilístiques

Com ja es tradició el Port de Sitges-Aiguadolç és un dels principals punts de parada del Ral·li Barcelona Sitges de cotxes d’època. El 4 de març començava la marxa a dos quarts d’onze del matí amb la baixada de bandera, a càrrec de les autoritats dels ajuntaments de Sitges i Barcelona. La prova va continuar  l’itinerari habitual per Barcelona enllaçant amb les Costes del Garraf, un dels atractius d’aquest esdeveniment reconegut internacionalment i que és seguit per milers d’aficionats al llarg de tot el seu recorregut.

  

La caravana, amb un centenar de vehicles, va completar la primera etapa al Port de Sitges-Aiguadolç a dos quarts d’una, a on els participants van gaudir d’un pica-pica a la plaça del poblat mariner mentre els visitants i curiosos podien gaudir d’una bona estona contemplant els cotxes i motos d’època en primera línia amb Rolls Royce, Buick, Elizalde, Ford T, Hispano Suiza i Matchless de 1920 entre molts d’altres. Posteriorment el Ral·li va sortir del Port per dirigir-se al final d’etapa al parc tancat de La Fragata, sota la Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla on els vehicles participants van romandre exposats al públic fins a les cinc de la tarda. Els conductors i acompanyants van gaudir d’un dinar de gala durant el qual el jurat d’experts van lliurar els premis als cinc participants més elegants, a les tres millors motocicletes i als tres automòbils més destacats segons la seva data de fabricació.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies