+34 93 894 26 00 info@portdesitges.com

Un any més el Port de Sitges-Aiguadolç està present en la Boot Düsseldorf (Alemanya), una de les fires del sector més importants a nivell mundial, a través de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET). Del 20 al 28 de gener els visitants podran trobar la nostra oferta nàutica, esportiva, gastronòmica i cultural a l’estand de l’ACPET al costat de tota la informació dels altres ports esportius i clubs de Catalunya.

El Director Executiu del Port de Sitges-Aiguadolç i Vicepresident Primer de la ACPET, Albert Bertran, ha estat present aquests dies a la Boot Düsseldorf per promoure tant l’Associació de Ports com el Port de Sitges. L’ACPET compta amb la col·laboració de Ports de la Generalitat pel que aquests dies també ha visitat l’estand el Gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez Comas.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies