+34 93 894 26 00 info@portdesitges.com

El Port de Sitges-Aiguadolç està col·laborant amb el projecte ‘The Seagull System’ de Víctor Aguiar Delgado en el marc del ‘Màster universitari en nàutica i gestió del transport marítim’ de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). El Port de Sitges aporta les seves instal·lacions i una embarcació per comprovar la viabilitat de l’estudi.

Aquest projecte té com a objectiu proporcionar una visió aèria, a temps real de la situació, de l’embarcació durant les maniobres a fi d’ajudar als seus capitans a dur-les a terme amb total seguretat. La idea principal és volar un dron autònom o semiautònom sobre el buc durant el moment de la maniobra.

El projecte ‘The Seagull System’ està enfocat per a tots aquells bucs que a causa de les seves dimensions estructurals o bé a causa de la càrrega que conté, no permet des del pont de comandament tenir una clara visió de l’embarcació o del seu entorn. A més, aquest sistema podria tenir una infinitat d’utilitats de les quals cal destacar: proporcionar una gran ajuda a aquells bucs mercants o iots que acostumen a realitzar maniobres en espais reduïts o bé ajudar als seus capitans a governar l’embarcació de forma segura durant la navegació tant en rius com en dispositius de separació de tràfic, canals estrets, etc…

El sistema estaria generalment compost per: un dron, un Smart Phone o tablet per controlar-ho i una televisió a manera de pantalla en el pont de comandament on es projectés la visió aèria. A més, aquest sistema de videotransmisió comptarà amb dispositius capaços d’enviar simultàniament la informació visual a altres dispositius i fins i tot via internet.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies