+34 93 894 26 00 info@portdesitges.com

El Port de Sitges-Aiguadolç et convida, a través de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET), al Saló Nàutic de Barcelona que se celebra al Port Vell del 11 al 15 d’octubre. Per aconseguir les entrades només teniu que accedir a la web del Saló i introduir a l’apartat “Si disposa de codi d’invitació canviï’l durant el procés de registre” el codi F540F3BA, si es sol·liciten abans del 15 de setembre les entrades són gratuïtes i les posteriors tindran un 50% de descompte. Durant els cinc dies del Saló ens trobareu a l’estand de l’ACPET.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies