El bon temps i el port van ser l’escenari perfecte perquè grans i petits gaudissin d’un fantàstic dia vora el mar

Sortides a vela, caiac, tallers de nusos mariners, concurs de pesca i taller de socorrisme per als més petits, excursions marítimes, exposicions, sortejos, gastronomia, més de 700 globus  i d’altres activitats van fer del Marina Day del passat dissabte 10 de juny al Port de Sitges-Aiguadolç una festa per conèixer l’amplia oferta d’oci i esportiva del port.

El bon temps i el port van ser l’escenari perfecte perquè grans i petits gaudissin d’un fantàstic dia vora el mar i descobrir que a les instal·lacions portuàries hi ha molt més que vaixells amarrats. El Marina Day se celebra a 30 ports i és una iniciativa de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) nascuda amb la intenció d’apropar a la gent als ports esportius. Des del Port de Sitges volem agrair a tots aquells que han fet possible el Marina Day i sobre tot a les empreses col·laboradores.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies